Didactische trainingen  

Voor leidinggevenden 

Wilt u docenten/trainers een didactische training aanbieden die ze niet snel zullen vergeten? Dus een training zonder ingewikkelde modellen en beloftes die niet worden nagekomen ? Ik ga bij mijn trainingen uit van een simpele, maar essentiële vraag: hoe leert een mens eigenlijk? Ook heb ik me gespecialiseerd in online leren.     

Er is veel bekend  over (online) leren, maar in de praktijk wordt er nog te weinig mee gedaan. Daarnaast werk ik met  bestaande lesstof uit de praktijk van uw opleiding. Naast mijn kennis en ervaring, neem ik creativiteit en humor mee. 

 

Ook begeleid ik individuele trajecten; docenten die vanuit hun beroep, een training of een cursus willen ontwikkelen en begeleiding kunnen gebruiken en bij het overdragen van de kennis in de vorm van een lessenserie of een syllabus.      

Bent u benieuwd naar een greep uit de mogelijkheden? Klikt u hier voor een uitgebreide beschrijving of kijk hieronder voor een overzicht in steekwoorden.  

 

  ​

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan met mij contact op. Overleg uw idee en binnen een week kom ik met een gratis voorstel.  

Contact

Alex Goedhart   

Abeelweg 212                                                                    3053 PE  Rotterdam   

06-15443385

datishet@ziggo.nl

datishet.com, KvK-nummer 77637798 te Rotterdam

©2020 door Alex Goedhart