top of page
Alsare Academie.png

Laura Hendriks, directeur Alsare BV.

'Wat een energie gaat er altijd van Alex uit in de NT2-lessen, die hij geeft. Een energie, die echt iets losmaakt bij de cursisten in zijn groepen.

Als je Alex zegt, dan zeg je ook gelijk: betrouwbaar, activerend, creatief en met oog voor elke individuele cursist.

Ook zijn betrokkenheid bij de organisatie Alsare waardeer ik enorm. Dit komt o.a. tot uiting in het door hem voor ons ontwikkelde lesmateriaal.'

 

Albeda.jpg
Bisbee flexonderwijs.png

Selcuk Yildirim,  Onderwijsleider Taal & Inburgering

'We werken al jaren naar volle tevredenheid met Alex. Hij is een goede onderwijsprofessional met veel kwaliteit. Binnen ons team heeft hij veel nieuwe docenten en LOC’ers begeleid. Daarnaast heeft hij hele Loopbaan coaching voor onze opleiding zelfstandig opgezet. Zijn lessen worden ook heel leerzaam en prettig ervaren.' 

Gerald Pikkemaat, directeur Bisbee Flexonderwijs

“Wij kennen Alex als een goede trainer met wie het prettig samenwerken is. Zowel in de ontwikkeling als in de uitvoering van zijn trainingen is Alex gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Met zijn creativiteit en snelheid van handelen kom je met Alex tot resultaat waarin hij zich altijd coöperatief opstelt om een succes te maken van de training die hij organiseert. Uitstekende samenwerkingspartner!”

 

Vera Nuus

Docent/mentor

Enthousiasme, duidelijke presentatie, enthousiasmerend, betrokken

Ga zo door!

.

Boudewijn Stouthart

Docent/trainer

Alex is bevlogen en weet waar hij het over heeft. Hiermee heeft hij mij enthousiast gemaakt om mijn visie en vaardigheden als docent en trainer door te ontwikkelen.

 

Je bent een prettige man om een training van te krijgen. Je hebt humor en weet waar je het over hebt. 

Beatrix Baron

Trainer/coach/therapeut

Een training met veel dynamiek! De uitstraling - leren is leuk - just do it! Daar hou ik van als doener.

                         Justin Cooper

                                                 docent

Ik zou Alex met een 'heel' goed willen beoordelen. Hij weet zich goed te verbinden met de cursisten, hij heeft een leuk gevoel voor humor en de presentatie en lesstof is goed voorbereid. Daarnaast stemt hij goed af op de cursisten m.b.t. hoe het gaat met het leerproces tijdens de workshop en hij kan het programma vervolgens aanpassen, indien nodig.

               Yvonne Heiligers

 Onderwijsleider Albeda, Luchtvaartdienstverlener  

Alex kenmerkt zich door zijn collegialiteit, het direct en proactief oppakken van zaken en zijn enorme betrokkenheid bij de studenten. Daarnaast is Alex zeer bedreven in het leggen van zijn vinger op de zere plek en hierover – gevraagd en ongevraagd - het gesprek aan te gaan. Dit gesprek is altijd positief en constructief. Het is zeer fijn om met Alex samen te werken en - niet onbelangrijk - hij heeft een prettige dosis humor.

              Aimée van den Ijssel

                                                docent 

De deskundigheid, intelligentie, enthousiasme en de mate waarin hij kan aansluiten bij de ander, is erg goed. Hij is bereid om naar zichzelf  te kijken en zichzelf en het lesschema aan te passen waar nodig. Het is een originele vent!

            Kevin de Vries 

                                                docent

 In amper 2 uurtjes heb ik veel nieuwe inzichten gekregen met betrekking tot het online lesgeven. In deze coronacrisis is dat onbekend terrein, maar Alex heeft me de tools gegeven waarmee ik aan de slag kan.

Wat kan ik verbeteren?: Voor mij waren de bijeenkomsten prima. Wellicht is het voor andere docenten handig om wat meer concrete voorbeelden van online lessen te kunnen inzien.

Van een leslokaal naar de laptop/ pc is een grote stap. Een goede online les geef je niet zomaar, maar met de ervaring en kunde van Alex kun je grote stappen zetten in de richting van goede online lessen.

                           Claudia 

                                       Coach stress en burn-out

Naast de inhoud die helder en afgestemd op de doelgroep plaatsvindt, werkt zijn enthousiasme en bevlogenheid aanstekelijk. Mede door zijn humor en de afwisseling van leerniveau's heb ik zijn training als zeer prettig ervaren.

                              Martine Bleeker

                                                         docent/trainer

                  

Het enthousiasme, de dynamische manier van les geven. Duidelijk en goed afgestemd op de toehoorders. Flexibel en goed in contact met de deelnemers.

bottom of page