Vera Nuus

Docent/mentor

Enthousiasme, duidelijke presentatie, enthousiasmerend, betrokken

Ga zo door!

.

Boudewijn Stouthart

Docent/trainer

Alex is bevlogen en weet waar hij het over heeft. Hiermee heeft hij mij enthousiast gemaakt om mijn visie en vaardigheden als docent en trainer door te ontwikkelen.

 

Je bent een prettige man om een training van te krijgen. Je hebt humor en weet waar je het over hebt. 

Beatrix Baron

Trainer/coach/therapeut

Een training met veel dynamiek! De uitstraling - leren is leuk - just do it! Daar hou ik van als doener.

                         Justin Cooper

                                                 docent

Ik zou Alex met een 'heel' goed willen beoordelen. Hij weet zich goed te verbinden met de cursisten, hij heeft een leuk gevoel voor humor en de presentatie en lesstof is goed voorbereid. Daarnaast stemt hij goed af op de cursisten m.b.t. hoe het gaat met het leerproces tijdens de workshop en hij kan het programma vervolgens aanpassen, indien nodig.

                           Claudia 

                                       Coach stress en burn-out

Naast de inhoud die helder en afgestemd op de doelgroep plaatsvindt, werkt zijn enthousiasme en bevlogenheid aanstekelijk. Mede door zijn humor en de afwisseling van leerniveau's heb ik zijn training als zeer prettig ervaren.

               Yvonne Heiligers

                                            Onderwijsleider Albeda 

Alex kenmerkt zich door zijn collegialiteit, het direct en proactief oppakken van zaken en zijn enorme betrokkenheid bij de studenten. Daarnaast is Alex zeer bedreven in het leggen van zijn vinger op de zere plek en hierover – gevraagd en ongevraagd - het gesprek aan te gaan. Dit gesprek is altijd positief en constructief. Het is zeer fijn om met Alex samen te werken en - niet onbelangrijk - hij heeft een prettige dosis humor.

              Aimée van den Ijssel

                                                docent 

De deskundigheid, intelligentie, enthousiasme en de mate waarin hij kan aansluiten bij de ander, is erg goed. Hij is bereid om naar zichzelf  te kijken en zichzelf en het lesschema aan te passen waar nodig. Het is een originele vent!

            Kevin de Vries 

                                                docent

 In amper 2 uurtjes heb ik veel nieuwe inzichten gekregen met betrekking tot het online lesgeven. In deze coronacrisis is dat onbekend terrein, maar Alex heeft me de tools gegeven waarmee ik aan de slag kan.

Wat kan ik verbeteren?: Voor mij waren de bijeenkomsten prima. Wellicht is het voor andere docenten handig om wat meer concrete voorbeelden van online lessen te kunnen inzien.

Van een leslokaal naar de laptop/ pc is een grote stap. Een goede online les geef je niet zomaar, maar met de ervaring en kunde van Alex kun je grote stappen zetten in de richting van goede online lessen.

                              Martine Bleeker

                                                         docent/trainer

                  

Het enthousiasme, de dynamische manier van les geven. Duidelijk en goed afgestemd op de toehoorders. Flexibel en goed in contact met de deelnemers.