top of page
  • Foto van schrijverAlex Goedhart

Blog 2: evaluatie van blog 1

Blog 2: evaluatie blog 1


Dat is toch bijzonder: dit is pas mijn tweede tekst en ik heb nu al een writersblog. Ik dacht, iedere woensdag produceer ik met Zwitserse precisie om 17.00 uur een blog, maar mijn geest ziet dat toch anders; ik was even vergeten dat het vorige week meivakantie was en ik nu weer aan het werk ben. Dit betekent in mijn geval, net als bij vele anderen in de huidige situatie, heel druk bezig zijn met een toetsenbord, een muis en een scherm. Op de een of andere manier word ik daar niet creatiever van.


Maar goed, hij is er: blog nummero dos, zoals ze dat in Frankrijk zo mooi zeggen. Mijn eerste blog is goed gelezen en vanuit vrienden- en kennissenkring is er positief gereageerd. Een aantal zakelijke mensen uit mijn netwerk, die van een blog toch meer verwachten dan een leuk verhaaltje voor het slapen gaan, waren echter niet onder de indruk.


Op zakelijk gebied schijn ik de plank namelijk volledig mis te slaan; ik ga dus geen flauwe grappen meer maken en veel meer informatie geven. Ik zal zo nu en dan ook wat woorden deponeren die het op LinkedIn goed doen. Echt van die woorden, waardoor de lezer denkt: ‘Dit is hem.’


Datishet.com is trouwens een naam die op brandtracking gebied, niet zorgt voor een SEO customized journey in Holland. Dat heeft ermee te maken dat de domeinnaam datishet.nl al bezet was. Het is voor mij allemaal nieuw en ik kwam erachter dat er dus bedrijven zijn die future possibility’s big money domainnames kopen via smart buy pricing, voor bijvoorbeeld tien euro per naam en dan wachten totdat er een beginnend ondernemer aan de deur klopt die interesse heeft om die naam te kopen; datishet.nl is te koop voor 670 euro (zonder ontbijt) bij Ivo van het bedrijf Sonexo B.V. - smart thinking, big money, easy live - en ik heb toen toch maar datiscom. gekocht voor tien euro bij mijndomein.nl.

Ondertussen ben ik druk bezig om het online coaching verder vorm te geven . Dit is niet alleen voor nu maar ook in de toekomst erg handig. Het blijft gaan om het stellen van sterke vragen en dit kan ook op afstand. Wat doet het met jou om een groot deel van jouw tijd op aarde te besteden aan een beeldscherm? Het gaat om the core questions.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik leg niets meer uit

Boem, klatsch, spanning en sensatie, het onderwijs gaat weer beginnen! Voor mij geldt: NT2-onderwijs binnen Albeda en trainingen op het gebied van didactiek buiten Albeda. Vorige week mocht ik voor he

De antwoorden van de quiz 'Filmquotes'

1. Jaws (1975) 2. The Shining (1980) 3. The Godfather (1972) 4. Titanic (1997) 5. Forrest Gump (1994) 6. Mary Poppins (1964) 7. Pulp fiction (1994) 8. Scarface (1983) 9. The good, the bad and the ugly

Geen gezicht

Ik had mezelf voorgenomen om als zelfstandig ondernemer, iedere week iets op LinkedIn te schrijven, maar dat is me niet gelukt. Als ZZP’er loopt alles vaak anders dan ik van tevoren had gepland. Zeker

Comments


bottom of page